Burgh-Haamstede heeft de toerist veel te bieden. Prachtige stranden, mooie fiets-en wandelgebieden. In de omgeving is het ook genieten zoals de indrukwekkende monumentenstad Zierikzee en vele pittoreske dorpjes met elk een eigen karakter.
Ook de vele evenementen zoals de weekmarkt, kunstschouw en de verschillende natuurgebieden.

De schone stranden, culinaire producten van Zeeland en het Zeeuwse watersportgebied.

Burgh-Haamstede is het perfecte decor voor een sportief uitstapje. Glooiende duinene, wuivende rietkragen en slingerende dijkjes: altijd dichtbij! Wandelen en fietsen kan naar hartenlust via bewegwijzerde routes. Die loodsen je gegarandeerd langs de allermooiste plekjes.......

Een Zeeuwse zuurstofkuur laat zich perfect combineren met een middagje retail therapy. In Zeeland wisselen grote ketens en de charmantste boetiekjes elkaar af. Ook culinaire speciaalzaken zijn er in overvloed. Uitblazen doe je in een oergezellig cafeetje of op een zonovergoten terras waar je met de typische gastvrijheid wordt ontvangen.

Zon, zee en strand........ Wat wil je nog meer om een week(end)je zalig te relaxen ?
Als het eventjes kan overheerlijke ontbijtjes, spannende watersportactiviteiten, legendarische steden, authentieke dopjes, interessante plekjes, gastvrije haarden, romantische zonsondergangen, boeiende verhalen en comfortabele bedden. Allemaal 'magjes' die van Zeeland een unieke vakantieplek maken. Want in Zeeland mag alles, maar moet niks.......................

Het Deltamysterie
Wie denkt aan Zeeland, denkt aan de Deltawerken. Een indrukwekkend stelsel van dammen, waterkeringen en dijken dat Zeeland sinds 1953 beschermt tegen de kracht van het water. De imposante Oosterscheldekering is zels uitgeroepen tot een van de moderne wereldwonderen. Die moet je toch gezien hebben!

Schoonste en zonnigste strand van het land
Zeeland wordt gemarkeerd door onafzienbare kilometers zand en water. Ruimte tot aan de horizon! Laat je hoofd leeg waaien zuig je longen vol en ervaar de vrijheid. Zoek je een sportieve uitdaging of heb je zin om onderuit te zakken in een relaxte ligstoel? Op naar het strand! De Zeeuwse stranden, al jaren op rij uitgeroepen tot de schoonste van Nederland. Ontdek zelf waarom!

Zeeuwse zilte zaligheden
Een verrassend leuk restaurant met een menukaart vol Zeeuwse zilte zaligheden. Dat is in Zeeland geen toevalstreffer. Het wemelt hier van de leuke adresjes waar lokale ingredienten worden gebruikt. Van lamsoor tot Oosterscheldekreeft en van mosselen tot paling, ze hebben de onvervalste smaak van Zeeland. Proef het zelf!!!!!!

Puur natuur
Dauwtrappen in de duinen, volgels spotten vanaf een dijk of strandjutten langs de branding. In Zeeland vind je alle ruimte om te grasduinen.

Waterpret
Eindeloos veel water, zoet of zout. In Zeeland zijn alle ingredienten voor zinderende waterpret ruimschoots aanwezig.